Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichting in regio secretariaat huurcommissies Capelle

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Voorlichting in de regio door het secretariaat van de huurcommissies

Tot voor kort waren er elf secretariaten van de huurcommissies in Nederland. Elk secretariaat verzorgde spreekuren, waar klanten vragen konden stellen over de regels rond huur en verhuur van woonruimte. Inmiddels zijn deze elf regionale secretariaten samengevoegd tot één landelijk secretariaat van de huurcommissies, gevestigd in Den Haag. Wat betekent dat voor u?

Voorlichting
U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur vragen stellen aan een medewerker van het secretariaat van de huurcommissies, telefoonnummer 0800-4887243. Ook kunt u 24 uur per dag algemene informatie afluisteren via een zogenaamd Voice Response Systeem. Het telefoonnummer van dit systeem is eveneens 0800-4887243. Naast mondelinge informatie kunt u ook schriftelijk vragen voorleggen aan het secretariaat. Het adres is: Secretariaat van de huurcommissies
Postbus 16495
2500 BL Den Haag
fax: 070 - 3754200

Persoonlijk gesprek
Wilt u een persoonlijk gesprek met een van de medewerkers, dan kan dat. Hiervoor moet u een afspraak maken via het centrale kantoor (0800-4887243). In principe vindt het gesprek plaats in Rijswijk, Huis te Landelaan 492. Voor de persoonlijke gesprekken is een vaste dag en tijdstip bepaald, namelijk: maandag van 10.00 tot 12.00 uur. Natuurlijk is een afspraak op een ander adres of tijdstip ook mogelijk.

Het internetadres van het secretariaat van de huurcommissies is: www.huurcommissies.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie