Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Financiering Anti-Discriminatiebureau Fryslân bereid

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Persberichten

GS stemmen in met bereidverklaring financiering Anti-Discriminatiebureau Fryslân

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZ) heeft een stimuleringsregeling opgesteld voor de professionalisering van Antidiscriminatie-bureaus. De provincie en het Anti-Discriminatiebureau Fryslân hebben op basis van die regeling een projectplan opgesteld.
Het Ministerie heeft nu gevraagd of de provincie bereid is, tot twee jaar na afloop van het project (2001-2004), het Anti-Discriminatiebureau Fryslân te financieren. Gedeputeerde Staten hebben vandaag ingestemd met een bereidverklaring, onder het voorbehoud dat Provinciale Staten de financiële middelen uiteindelijk beschikbaar zullen moeten stellen (2004). Vervolgprocedure: 8 oktober Statencommissie Wolwêzenssaken

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie