Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 5-09-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

MEISJES SLACHTOFFER VAN BEDREIGING

De politie heeft dinsdagavond een 16 jarige jongen uit Cuijk aangehouden van bedreiging. Een 10 jarig meisje werd dinsdagmorgen rond 08.30 uur tot stoppen gedwongen in het fiets-tunneltje in Cuijk-Noord door een groep jongeren. Zij vroegen of het meisje geld bij zich had. Toen zij ontkennend antwoordde werd haar tas en jas doorzocht. Uit de jas haalde een van een geldbedrag van enkele guldens. Tegelijkertijd werd zij bedreigd door een van hen met een mes. Nadat het geld afhandig was gemaakt zag het meisje kans verder te fietsen. Vlak daarna is een 11 jarig meisje door de groep tot stoppen gedwongen. Ook van haar werd de tas doorzocht maar niets buitgemaakt. De politie heeft aan de hand van de opgenomen verklaringen dinsdagavond een verdachte aangehouden. Hij is inverzekering gesteld en voor verhoor ingesloten. Woensdag is de jongen in vrijheid gesteld omdat uit onderzoek is geble-ken dat hij op het moment van de bedreiging niet bij het fietstunneltje was. Het onderzoek wordt voortgezet.

AANHOUDING NA BEDREIGING

De politie heeft dinsdagavond een 43 jarige man uit Cuijk aangehouden op verdenking van bedreiging. De man bedreigde in een supermarkt in Cuijk de bedrijfsleider. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

SPEELGOEDPISTOOL

De politie heeft woensdagmiddag een speelgoedwapen ingenomen. Surveillerende agenten zagen een 12 jarige jongen op de Toermalijnlaan lopen terwijl hij met een pistool liep te zwaaien. Het bleek

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie