Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NORDSEE AG halveert verwachte prijsstijging

Datum nieuwsfeit: 05-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


On-line veiling verlaagt stijging marktprijs met 48%

NORDSEE AG halveert verwachte prijsstijging voor Duitse elektriciteitsbehoeften door gebruik te maken van het GOODEX-handelsplatform

Hamburg - 5 september 2001 - NORDSEE, een Duitse distributieketen in voeding, slaagde erin om niet minder dan 866.000 euroEUR te besparen. Tijdens een on-line veiling konden GOODEX-experten in e-sourcing de ideale mix van leveranciers identificeren voor het gecombineerde elektriciteitsverbruik van de 350 NORDSEE-verkooppunten in Duitsland. De veiling werd als bijzonder succesvol beschouwd, vooral in het licht van de algemene drastische stijging van de elektriciteitsprijzen en de regionaal uiteenlopende energiebehoeften.

Met de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie