Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussie over toekomst zorg met Ad Melkert in Groningen

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Partij van de Arbeid
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

!!HERZIEN PERSBERICHT - MET EXCUSES!!

Den Haag, 4 september 2001

MET HET OOG OP DE TOEKOMST VAN DE ZORG

Donderdag 6 september bespreekt PvdA-fractievoorzitter Ad Melkert met medewerkers en patiënten van het Academisch Ziekenhuis Groningen (AZG), leden van het PvdA-kenniscentrum Zorg & Welzijn en deskundigen het thema zorg in het AZG, Hanzeplein 1 te Groningen. De bijeenkomst vindt plaats in de Fonteinpatio van 12.30 tot 14.30 uur.

Om 12.30 uur start Ad Melkert de discussie van het panel over de voorstellen die de PvdA met betrekking tot zorg in haar ontwerp-verkiezingsprogramma heeft opgenomen. Het panel bestaat uit de volgende deelnemers: J. Hamel (voorzitter Raad van Bestuur AZG), D. Houwen (voorzitter College van Bestuur Hanze Hogeschool), W. Wientjens (voorzitter Cliëntenraad Academische Ziekenhuizen), J. Dijkstra (verzekeraar Achmea/Groene Land), Khadija Arib en Rob Oudkerk (beiden PvdA-kamerlid en woordvoerder Zorg).

Vanaf 13.00 uur is onder aanvoering van Rob Oudkerk het woord aan de zaal. Om 14.00 uur sluit Melkert de discussie af, waarna er tot 14.30 uur kan worden nagepraat.

Van 11.30 tot circa 12.00 uur is er in het AZG, zaal P3270, gelegenheid voor de pers met Melkert te spreken en hem vragen te stellen over dit bezoek en andere politiek actuele zaken.

Voor meer informatie: Susan Baart 070-318 2697

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie