Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Softwarebedrijf DecideWise introduceert Desysion Team

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Uitnodiging:

Nederlands softwarebedrijf DecideWise introduceert Desysion Team: Groepsbesluitvorming via het internet 6 september, 10.00 - 12.30 u
Media Plaza, Utrecht

Geachte redacteur,

Spitsheffingen of tolpoorten, de aanschaf van nieuwe vliegtuigen, het uitzenden van Nederlandse hulptroepen naar oorlogsgebieden, de problemen rond de uitbreiding van Schiphol, de Betuwelijn en nieuwe investeringen in IT systemen: allemaal beslissingen met meer of minder zware consequenties. Bedrijven, overheden en non-profit organisaties kampen met steeds complexer wordende besluitvormingsprocessen. Diverse belanghebbenden binnen en buiten de organisatie nemen deel aan deze beslissingsprocessen. Daarnaast spelen talloze criteria mee bij het nemen van de beslissingen en zijn de risico's voor de organisatie en andere belanghebbenden enorm vergroot.

Beslissingen met serieuze consequenties verdienen een gestructureerde aanpak, met grotere slagingskans en lagere kosten voor de organisatie.

Het Amsterdamse ICT-bedrijf DecideWise heeft met het in eigen beheer ontwikkelde softwarepakket Desysion Team een wereldprimeur. Op donderdag 6 september a.s. presneteert DecideWise aan de pers de meest recente ontwikkelingen op het gebied van groepsbesluitvorming via het internet zien. Tevens hoort u meer over de ontwikkeling van Collaborative Decision Management en de praktische toepassingen hiervan.

Programma Persintroductie Desysion Team:

Datum: 6 september 2001
Tijd: 10.00 13.00 uur
Locatie: Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

09.45-10:00 uur Ontvangst
10:00-10:20 uur Inleiding door Jules Vos, CEO DecideWise 10:20-10:35 uur Professor F.A. Lootsma, TU Delft, over Decision Management als instrument 10:35-11:00 uur Gebruikerservaringen van een klant 11.00-11.45 uur Demonstratie Desysion Team 11.45-12.00 uur Vragen en antwoorden
12:00-12.30 uur Lunch

Wij nodigen u van harte uit om bij deze introductie aanwezig te zijn. U kunt uw komst bevestigen via een reply op deze e-mail.

Met vriendelijke groet,
Ward van beek
Whizpr

ward@whizpr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie