Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening nieuwe huisvestsing isoc.nl

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Datum: Donderdag 6 september
Locatie: ICT Centrum de Leeuwenbrink, Zoetermeer

Zoals u weet is het bureau van ISOC.nl verhuisd. Na vier jaar hebben we afscheid genomen van ons kantoor in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Wij ruilen Den Haag in voor Zoetermeer en zijn sinds 13 augustus te vinden in het ICT centrum de Leeuwenbrink, de volledig gerenoveerde oude margarinefabriek van Zoetermeer.

Omdat we u graag onze nieuwe huisvesting willen laten zien geven we op donderdag 6 september een openingsfeest. U bent vanaf 18.00 welkom om samen met ons een toast uit te brengen op onze nieuwe locatie. Om 19.00 zal Luigi van Leeuwen, burgemeester van Zoetermeer, het feest officiëel openen en kunt u genieten van een Italiaans buffet en een zonnige live band.

Wij vinden het prettig als u ons laat weten of u aanwezig zult zijn op ons openingsfeest. Uiteraard zijn ook uw collega's en partners van harte welkom. U kunt zich vóór 24 augustus aanmelden bij marabelle@staff.isoc.nl, t. +31 (0)79 343 57 90. e. Klik hier voor een routebeschrijving.

Hopelijk tot ziens in de Leeuwenbrink!

Met vriendelijke groet,

Herman Hollander
Algemeen Directeur
Internet Society Nederland
Tel. +31 (0)79 343 57 90

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie