Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging persconferentie Reclassering-Humanitas

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RECLASSERING

Uitnodiging persconferentie samenwerking Reclassering-Humanitas

Op donderdag 6 september organiseert de Stichting Reclassering Nederland (SRN) een persconferentie over de samenwerking met Humanitas. Tijdens de persconferentie wordt - in aanwezigheid van de vice-voorzitter van de Vaste Kamercommissie voor Justitie, Boris Dittrich - een overeenkomst getekend waardoor meer vrijwilligers betrokken worden bij de maatschappelijke zorg voor (ex-)delinquenten. Het doel van de overeenkomst is eind 2003 te komen tot een landelijk netwerk van vrijwilligersgroepen.

De reclassering nodigt u uit om de persconferentie en de ondertekening van de overeenkomst bij te wonen. Voordat de overeenkomst wordt getekend geven beide ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie