Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplan geluidszone industrielawaai in Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Stadskanaal

Voorontwerp bestemmingsplan geluidszone industrielawaai
5 september 2001

Als gevolg van het bestemmingsplan "Bedrijvenpark Stadskanaal" verandert de geluidszone rond het industrieterrein. De nieuwe zone loopt door een aantal, aan het "Bedrijvenpark Stadskanaal" grenzende bestemmingsplannen. De verschillende, aangrenzende bestemmingsplannen dienen op elkaar te zijn afgestemd en worden daarom partieel gewijzigd. Op de plankaart van de aangrenzende bestemmingsplannen is de geluidszone vanwege industrielawaai aangegeven. Verder worden enkele voorschriften gesteld.

Het voorontwerp bestemmingsplan Geluidszone industrielawaai ligt met ingang van 7 september 2001 gedurende vier weken ter inzage in het publieksbureau van het gemeentehuis.
Gedurende deze periode kunt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie