Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanvraag zorgindicatie bij Zorgloket in gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Zorgloket

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor huishoudelijke hulp, (gezins)verzorging, dagbesteding of verpleging heeft u een indicatie nodig. Dit geldt ook voor een aanvraag voor het verzorgingshuis. Het aanvragen van die indicatie verloopt via het gemeentelijk zorgloket.

U kunt dit telefonisch doen of indien u dat wenst langs komen bij het gemeentehuis. De loketmedewerker noteert de reden van de aanvraag, uw persoonlijke gegevens zoals het ziekenfondsnummer en een bank-of gironummer. Deze hulp valt onder de AWBZ (algemene wet bijzondere ziektekosten) en afhankelijk van uw inkomen wordt een eigen bijdrage gevraagd. De aanvraag wordt verstuurd naar het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie