Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Integraag Ontwikkelingsplan Binnenstad gemeente Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Openbare bekendmaking Integraag Ontwikkelingsplan Binnenstad Het College van B & W van Nieuwegein heeft in haar vergadering van 5 september jl. de Nota Stadsgesprekken IOB voor kennisgeving aangenomen en het Integraal Ontwikkelingsplan Binnenstad (IOB), de Nota van Aanbevelingen IOB, de daarbij behorende grondexploitatie en de nota Operationeel Plan Binnenstad 2002 2004, als uitvoeringsgericht integraal beleidskader voor de verdere ontwikkeling van de binnenstad van Nieuwegein vastgesteld. Alle voornoemde notas worden aan de gemeenteraad op 18 oktober voorgelegd.

De Nota Stadsgesprekken, de Nota van Aanbevelingen en het Operationeel Plan 2002 2004 liggen vanaf vrijdag 7 september voor een ieder ter inzage in de Stadswinkel van het gemeentehuis en zijn voor een bedrag van 7,50 per stuk verkrijgbaar.

Volgens de Inspraakverordening Nieuwegein 2001 kunnen ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen over de wijze van uitvoering van de inspraakprocedure een schriftelijke klacht indienen bij het college van B & W. Indien u van dit recht gebruik wilt maken, dient uw klacht uiterlijk donderdag 4 oktober bij de gemeente binnen te zijn.



Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie