Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verleende vergunningen/ontheffingen gemeente Geldermalsen

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldermalsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldermalsen

Activiteiten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij vergunning/ontheffing hebben verleend aan:

* Speeltuinvereniging "De Boomkampjes" voor het organiseren van een speeltuinfeest op speelplek "De Boomkamp" en op de daarnaast gelegen 6 parkeerplaatsen op zaterdag 8 september a.s. op van 9.00 tot 14.00 uur te Geldermalsen.

* Café 't Koetshuis voor het ten gehore brengen van live muziek op zaterdag 15 september a.s. tot 01.00 uur te Tricht.
* Voetbalvereniging Rhelico voor het houden van de jaarlijkse rommel- en attractiemarkt op 15 september a.s. op het sportcomplex van v.v. Rhelico aan de Boutensteinseweg te Rumpt van 09.00 tot 17.00 uur (was uitgesteld vanwege de Mkz).

* J.S. Medua voor het ten gehore brengen van live muziek op zaterdag 22 september a.s. tot 01.00 uur in het Dorpshuis te Meteren.
Indien u zich met deze beslissing (en) niet kunt verenigen, kunt u binnen 6 weken na de bekendmaking van deze beslissing(en) aan betrokkenen, een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht en de gronden van het bezwaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie