Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Recente technologische ontwikkelingen BroadVision's business

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


BroadVision's business update augustus 2001

Houten, 6 september 2001 - BroadVision Inc. (Nasdaq: BVSN, Neuer Markt: BDN), 's werelds toonaangevende leverancier van gepersonaliseerde selfservice e-business applicaties, presenteert vandaag de meest recente ontwikkelingen binnen haar bedrijf. Deze maand betreft het belangrijke ontwikkelingen op het gebied van technologie, producten en samenwerking met klanten en partners.


* Nieuws over partners van BroadVision: MyAlert en BroadVision breiden partnership uit met gepersonaliseerde draadloze oplossingen; ScreamingMedia's SiteWare Software wordt gebundeld met BroadVision InfoExchange Portal en BroadVision en Cellmania partneren voor het leveren van Mobiele Sales en Service applicaties


* Nieuws over klanten van BroadVision: IBM Japan, Invacare Corporation, Editorial Atlántida, E*Trade, The Home Depot, ATS/Sureway Transportation Co., Small Business Service, Bank of Ayudhya.

over BroadVision

MyAlert en BroadVision breiden partnership uit met gepersonaliseerde draadloze oplossingen
BroadVision en MyAlert, marktleider en provider van draadloze technologieën en mobiele zakelijke applicaties, hebben bekendgemaakt dat zij hun bestaande partnership gaan uitbreiden met gepersonaliseerde draadloze berichtuitwisseling en m-commerce applicaties over de hele wereld. De bedrijven zijn overeengekomen het draadloos potentieel van BroadVision's selfservice applicaties te verbeteren door het platform voor draadloze uitwisseling en mobiele programma's van MyAlert te integreren. Omdat MyAlert compatibel is met de e-business applicaties van BroadVision, kan de huidige geïnstalleerde klantendatabase van BroadVision hun bestaande investering naar draadloze apparatuur uitbreiden. Toekomstige klanten van BroadVision zullen ook profiteren van deze naadloze, kant en klaar oplossing om gepersonaliseerde, innovatieve mobiele diensten te bieden aan hun klanten, partners en werknemers. Een van de unieke voordelen van de technologie van MyAlert is dat het in staat is berichten af te leveren met een gegarandeerde servicekwaliteit via het Global Telecom Network van rechtstreekse verbindingen naar de belangrijkste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld. Hiermee wordt het hiaat in aansluitingen opgevuld dat vaak over het hoofd wordt gezien bij veel draadloze end-to-end-oplossingen.

ScreamingMedia's SiteWare Software wordt gebundeld met BroadVision InfoExchange Portal
ScreamingMedia, Inc. (Nasdaq: SCRM), een toonaangevende aanbieder van contentoplossingen, en BroadVision hebben deze maand hun technologische overeenkomst bekendgemaakt. Hierdoor wordt een proefversie van SiteWare van ScreamingMedia gebundeld met BroadVision InfoExchange Portal, zodat klanten rechtstreeks toegang krijgen tot nieuwe, relevante content van ScreamingMedia via volledig aanpasbare 'content portlets.' De proefversie van SiteWare wordt gekoppeld aan iedere licentie van BroadVision InfoExchange Portal. Deze biedt 30 dagen gratis toegang tot de contentoplossingen van ScreamingMedia. De content portlets van ScreamingMedia geven klanten van BroadVision InfoExchange Portal een vereenvoudigde manier om content van ScreamingMedia aan hun informatieportals toe te voegen. De aangepaste content portlets bevatten nationaal en plaatselijk nieuws, beursontwikkelingen en weerberichten, die van 3.000 publicaties op het wereldwijde digitale content netwerk van Screaming Media worden verzameld en geleverd aan de portlets door Screaming Media's SiteWare applicatie. ScreamingMedia biedt ook technische en professionele diensten aan alle klanten om het gebruik van deze oplossing mogelijk te maken. Nadat klanten van BroadVision InfoExchange Portal deze content portlets 30 dagen gratis hebben kunnen uitproberen, krijgen zij de gelegenheid het SiteWare-product, andere technologieën en contentdiensten van ScreamingMedia te kopen.

BroadVision en Cellmania partneren voor het leveren van Mobiele Sales en Service applicaties
BroadVision maakte deze maand bekend dat het de partnership met Cellmania, Inc., toonaangevend op het gebied van softwareontwikkeling voor mobiele zakelijke applicaties, heeft versterkt om applicaties voor mobiele verkoop en diensten te kunnen bieden. Dankzij dit nieuwe samenwerkingsverband kunnen ondernemingen nu intelligente mobiele verkoop en service applicaties inzetten, waarbij mobiele werknemers in verbinding staan met informatie van het bedrijf en met processen die de productiviteit verhogen en de klanttevredenheid vergroten. De applicaties mSales en mService van Cellmania combineren de kracht van BroadVision's selfservice applicaties met het mobiliteitsplatform mEnterprise van Cellmania om altijd en overal toegang te bieden tot zakelijke processen en klantenrelaties op een grote verscheidenheid van mobiele diensten.
"Deze ontwikkeling speelt in op de groeiende behoefte in de hedendaagse markt naar oplossingen voor mobiele verkoop en service oplossingen," aldus Nicole Nicas, Senior Research Associate voor draadloze technologieën van Aberdeen Group, een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-onderzoek.

NIEUWS OVER KLANTEN VAN BROADVISION

BroadVision maakte deze maand bekend dat IBM Japan de resell-activiteiten voor de BroadVision suite van enterprise self-serviceapplicaties in Japan op zich neemt. BroadVision en EncycloSoft Co., Ltd, een volledige dochter van IBM Japan hebben een contract ondertekend waarbij IBM Japan het recht heeft als reseller op te treden in Japan. Door dit contract is IBM Japan in staat om "end-to-end" BroadVision-gebaseerde e-businessoplossingen, inclusief hardware, software en integratie diensten aan te bieden. IBM Japan zal tevens post-sales onderhoud en ondersteuning bieden aan haar BroadVision klanten.

Invacare Corporation (NYSE: IVC), de wereldwijde marktleider in fabricage en distributie van innovatieve medische zelfzorgproducten, heeft deze maand bekend gemaakt dat het een nieuwe website heeft gelanceerd, www.invacare.com. Deze site maakt gebruik van BroadVision's suite van gepersonaliseerde e-business applicaties. De nieuwe site voldoet aan de W3C-richtlijnen voor toegang tot het internet voor gehandicapten. De BroadVision oplossing kan Invacare bezoekers van de website een gepersonaliseerde ervaring bieden met behulp van dynamische, specifiek aangepaste webpagina's. Het pakket ondersteunt niet alleen de uitgebreide online catalogus van Invacare-producten, maar ook andere content op het internet en een winkelwagenfunctie en platform voor het verrichten van business-to-business transacties met de HME-aanbieders onder de klanten van Invacare.

BroadVision maakte eveneens bekend dat Editorial Atlántida S.A., de grootste uitgever van tijdschriften in Argentinië, 'Gente Online' op de markt heeft gebracht. De eerste van zes nieuwe portals die de uitgever voor zijn belangrijkste publicaties wil gebruiken en die allen werken via BroadVision®-applicaties. De Interactive Media Division van Atlántida maakt gebruik van BroadVision InfoExchange Portal en BroadVision One-To-One Publishing om zijn tijdschriften online te brengen en persoonlijke relaties met de klanten te bevorderen. De eerste portal is bestemd voor het tijdschrift Gente, een publicatie met nieuws op het gebied van entertainment, populaire cultuur en het wel en wee van bekende persoonlijkheden. Atlántida gebruikt BroadVision-applicaties voor sterk gepersonaliseerde producten die aan de individuele behoeften van de klant voldoen.

BroadVision maakte deze maand eveneens bekend dat zij met haar business applicatie suite de hernieuwde site van E*TRADE (NYSE: ET) heeft gebouwd. Het E*TRADE Knowledge Center op: knowledge.etrade.com, maakt gebruik van BroadVision's One-To-One personaliserings-technologie om hiermee investeerders te voorzien van relevante financiële informatie waarmee zij afgewogen beslissingen kunnen nemen.

Het hernieuwde E*TRADE Knowledge Center benut de voordelen van de BroadVision One-To-One Enterprise applicatie ten volle door investeerders onder meer een dynamisch gegenereerd investeringsprogramma aan te bieden. Het programma kan gepersonaliseerd worden door de informatiebehoefte nauwkeurig vast te leggen. Het is tevens mogelijk aan te geven wat de financiële expertise van de gebuiker is, om zo de investeerder de informatie te leveren die hij wil zien. Uiteraard kunnen interessegebieden vastgelegd worden, waardoor de investeerder op de hoogte blijft van nieuws over investeringsmarkten. Daarnaast maakt E*TRADE gebruik van BroadVision's content management programma, waarmee ze de constant groeiende stroom van financiële informatie op haar website op een dynamische manier kan aanbieden.

BroadVision heeft bekendgemaakt dat The Home Depot (NYSE: HD), de grootste detaillist op het gebied van interieurverbetering ter wereld, zijn bestaande BroadVision-website, homedepot.com, heeft verplaatst naar het applicatieplatform van BroadVision dat geschikt is voor J2EE, BroadVision One-To-One Enterprise 6.0. The Home Depot heeft haar site ge-upgrade naar BroadVision One-To-One Enterprise 6.0 om te kunnen profiteren van de Java-technologie en prestatieverbeteringen van de software. Dankzij ondersteuning voor J2EE kan The Home Depot zijn site verbeteren met behulp van populaire Java-technologieën. The Home Depot heeft echter ook aanzienlijke prestatieverbeteringen kunnen realiseren via de nieuwe verbeterde cache-functies van BroadVision One-To-One Enterprise 6.0.

BroadVision maakte bekend dat ATS/Sureway Transportation Co., leider op technologisch gebied in de transportindustrie en dochter in volledig eigendom van Anderson Trucking Service, Inc. (ATS), een nieuwe logistieke website heeft uitgebracht, die gebruik maakt van BroadVision's suite van e-business applicaties. De nieuwe site voor ATS/Sureway, de logistieke divisie van ATS, biedt klanten, onafhankelijke vrachtvervoerders en transportbemiddelaars de meest uitgebreide gepersonaliseerde logistieke diensten- en e-business site in de transportbranche, gebaseerd op BroadVision One-To-One Enterprise en BroadVision Publishing Center. "ATS heeft in maart zijn eerste portals geïmplementeerd, die van BroadVision gebruik maken," zegt Chris Grejtak, hoofd marketing van BroadVision. "Hierdoor was ATS/Sureway zich bewust van de voordelen van de technologie van BroadVision en heeft ons tot technologiepartner gekozen om de ultieme logistieke website voor vervoerders, tussenpersonen en klanten te bouwen."

Het Britse Small Business Service (SBS), een instelling van de Britse overheid, is deze maand live gegaan met haar "Business Link" site (www.businesslink.org). De site, die ondersteund wordt door BroadVision applicaties, is een initiatief van de Britse overheid. Hiermee wil de Britse overheid de kwaliteit van de ondersteuning, die vanuit de overheid wordt geboden aan ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf, verbeteren. De site is ontwikkeld om de 4 miljoen ondernemingen in het Britse Midden- en Kleinbedrijf op het juiste tijdstip toegang te geven tot de juiste instrumenten.
De nieuwe online service is de eerste Britse overheidssite in haar soort en werkt nauw samen met het bestaande nationale callcenter en de 45 Business link operators. Hierdoor biedt Small Business Service nu 24 uur per dag ondersteuning.

Bij de nieuwe site staan de personalisatie onderdelen, die door BroadVision mogelijk worden gemaakt, centraal. Hiermee kunnen gebruikers hun persoonlijke profiel opbouwen gedurende een aantal bezoeken aan de site. In de praktijk betekent dit dat adviezen nu worden afgestemd op de specifieke behoeften van de individuele onderneming. Daarbij worden niet alleen specifieke antwoorden gegeven op vragen die worden gesteld, maar worden ook pro-actief suggesties aangedragen. De nieuwe site biedt ondernemingen advies en informatie op een breed terrein van onderwerpen zoals e-commerce, werkgelegenheid, marketing en export.

The Bank of Ayudhya, één van de belangrijkste banken in Thailand, gebruikt vanaf deze maand BroadVision One-To-One Enterprise en BroadVision Finance voor haar e-banking diensten. Charlotte Donavanik, vice-president van de Bank of Ayudhya: "Gebruikmakend van BroadVision's enterprise selfservice applicaties willen wij minstens 20.000 van onze 3 miljoen accounts de website laten bezoeken voor het eind van dit jaar. Als onderdeel van onze marketingplannen zijn we gesprekken begonnen met enkele vooraanstaande universiteiten om studenten aan te moedigen hun collegegeld via onze website te laten betalen."
De online diensten, waaronder het opvragen van saldi, het overmaken van geld en wisselbetalingen, werden in juni van dit jaar geïntroduceerd en hebben sindsdien meer dan 2.000 accounts aangetrokken.

Over BroadVision
BroadVision (Nasdaq: BVSN, Neuer Market: BDN) enterprise selfservice applicaties veranderen de manier waarop bedrijven zaken doen naar een gepersonaliseerd selfservice model. Dit levert voor bedrijven direct meerwaarde op, doordat dit model groei stimuleert, kosten reduceert en productiviteit vergroot. Toonaangevende wereldwijde bedrijven gebruiken BroadVision om hun enterprise selfservice initiatieven te ondersteunen. Door gebruik te maken van het web en draadloze apparatuur is het mogelijk om overal, eenduidig gepersonaliseerde informatie uit te wisselen waardoor synergie ontstaat tussen klanten, werknemers en partners.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...