Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Achterstand Noorden verkleind door ICT-infrastructuur Kompas

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: SNN Samenwerkingsverband Noord-Nederland
Zoek soortgelijke berichten
SNN Samenwerkingsverband Noord-Nederland


Adviescollege voor de Markt: "Door ICT-infrastructuur in Kompas zal Noorden achterstand sneller inlopen"
De digitale infrastructuur voor ICT-toepassingen (breedband-verbinding) moet breed beschikbaar zijn om optimaal te kunnen inspelen op de economische kansen voor Noord Nederland en kan zelfs als basisvoorziening worden beschouwd. De toegang tot de IT-communicatie-infrastructuur moet geregeld zijn voor bedrijventerreinen, woonwijken en overheidsgebouwen in Noord-Nederland. Op dit moment mist 70% van de bedrijventerreinen een dergelijke breedband-ontsluiting. De aanleg van die infrastructuur is een zaak van particulier initiatief en overheid. Het ontbreken van overheidsstimulering zou voor Noord-Nederland leiden tot een verdere achterstand en versterking van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie