Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marine sterk vertegenwoordigd op Wereld Havendagen Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van DefensieNieuwsberichten

Marine sterk vertegenwoordigd bij Wereld Havendagen Rotterdam

06-09-2001

De Koninklijke Marine komt uitgebreid in beeld bij de Wereld Havendagen op 7, 8 en 9 september in Rotterdam. Demonstraties met vliegtuigen, helikopters, schepen, een grote expositietent en promotieteams maken weer deel uit van de groots opgezette Havendagen, die zich zowel op het water, in de lucht als op de kades langs de Maas afspelen.

In de haven liggen het fregat Hr. Ms. De Ruyter en het bevoorradingsschip Hr. Ms. Amsterdam afgemeerd, Orion lange afstandpatrouille vliegtuigen, Lynx helikopters en het Duikteam van de marine geven demonstraties, de Roadshow van het Korps Mariniers en het promotieteam van de marine tenslotte zorgen voor doe-activiteiten zoals klimmen, 'abseilen' en 'knopen en steken'.

Het gratis evenement biedt door middel van maritieme, feestelijke en culturele activiteiten een kijkje achter de schermen van 's werelds grootste haven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie