Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw verkeerveiligheidsplan gemeente Nuth (Limburg)

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Gemeente Nuth
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nuth


NIEUW VERKEERVEILIGHEIDSPLAN

De gemeente Nuth heeft als wegbeheerder de zorg voor de verkeersveiligheid op de wegen binnen haar beheersgebied. Daarvoor is in 1995 het verkeersveiligheidsplan van de gemeente Nuth vastgesteld Dit verkeersveiligheidsplan is door Verkeersadviesbureau VIA b.v. uit Vught geëvalueerd en geactualiseerd. Daarbij is gekeken naar maatregelen die nog uitgevoerd moeten worden om te voldoen aan het startprogramma Duurzaam Veilig. Het startprogramma Duurzaam Veilig is een overeenkomst tussen de ministerie, provincies, gemeenten en waterschappen.

Een belangrijk verschil met het voorgaande verkeersveiligheidsplan is de nieuwe indeling van de wegen binnen de gemeente Nuth. Deze ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie