Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe vrijwillige en digitale medewerkers politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Vrijwillige en digitale medewerkers beedigd
15:06 woensdag 5 september 2001

Esther van Boxtel-Bouter
0592-361228

Donderdag 6 september krijgt Politie Drenthe er zes vrijwilligers en twee medewerkers nieuwe media bij.
De zes vrijwilligers zijn het resultaat van een actieve wervingscampagne die Drenthe samen met Groningen en Friesland heeft gevoerd. Vrijwilligers zijn belangrijk voor Politie Drenthe, met name voor de ondersteuning tijdens drukke momenten.
De medewerkers nieuwe media gaan zich bezig houden met intranet en internet. Politie Drenthe investeert op dit moment veel in de verbetering van de interne en externe communicatie. Nieuwe media als internet en intranet spelen hierbij een grote rol. De vrijwilligers en medewerkers nieuwe media worden samen met drie overige medewerkers donderdag 6 september om 10.00 uur beëdigd in het bedrijfsrestaurant aan de Tuinstraat in Assen. Van de drie overige medewerkers is er één inmiddels aan de Nederlandse Politieacademie begonnen en komen er twee bij ondersteunende diensten te werken. Vertegenwoordigers van de media zijn bij de beëdiging van harte welkom.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie