Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Opstelten gastheer op binnenvaartconferentie

Datum nieuwsfeit: 06-09-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten gastheer op binnenvaartconferentie

Burgemeester mr. Ivo Opstelten treedt op als gastheer bij de internationale binnenvaartconferentie 'The Pan European Corference on Inland Waterway Transport.' De burgemeester spreekt de genodigden donderdag 6 september om 9.00 uur toe in het stadhuis. Daarna houdt minister-president Kok de openingstoespraak. Het initiatief voor de Pan-Europese binnenvaartconferentie is genomen door minister Netelenbos in samenwerking met haar Roemeense collega-minister Miron Tudor Mitrea. De inzet van de conferentie is een vrije binnenvaart tussen de Noordzee en de Zware Zee. Tot de genodigden behoren onder anderen ministers uit de Rijn- en Donaulanden en waarnemers uit China, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie