Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie toegepaste wiskunde: Multilevel IRT

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Bron: Universiteit Twente
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit Twente

Multilevel IRT
WN 01/52 *7 september 2001

Promotie ir. G.J.A. Fox, faculteit Toegepaste Wiskunde: Multilevel IRT: A Bayesian perspective on estimating parameters and testing statistical hypotheses

In dit proefschrift wordt een nieuw model (multilevel IRT) geïntroduceerd voor het analyseren van multiniveau-data waarbij rekening wordt gehouden met meetfouten in geobserveerde afhankelijke en verklarende variabelen. In het structurele gedeelte van het model worden relaties gelegd tussen de direct observeerbare en niet direct observeerbare kenmerken of eigenschappen.
In het meetgedeelte worden de niet direct observeerbare kenmerken als leerprestaties en sociale vaardigheden gemeten. In de praktijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie