Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

InnoConcepts' dochter sluit alliantie in de USA

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Bron: InnoConcepts
Zoek soortgelijke berichten
InnoConcepts

Capelle aan den IJssel, 7 september 2001

InnoConcepts' dochter sluit alliantie in de USAInnoShield Systems B.V., een dochter onderneming van de InnoConcepts groep, gespecialiseerd in beschermende coatings, heeft een (marketing) licentie overeenkomst gesloten met het Amerikaanse R.J. Coatings Inc.

R.J. Coatings Inc. uit Texas is een gespecialiseerde marketing- en applicatie-organisatie gericht op het aanbrengen van outdoor coatings. Deze onderneming heeft een uitgebreid klanten netwerk in met name het zuiden van de Verenigde Staten. Na een intensieve markt studie is deze Amerikaanse partner tot de conclusie gekomen dat de InnoShield producten een aantal toepassingen bieden waarvoor in de Amerikaanse markt veel belangstelling bestaat.

De potentie van de samenwerking heeft zich reeds geuit in een eerste grote order.
De samenwerking met deze Amerikaanse partner bevestigt bovendien voor InnoConcepts de grote internationale potentie van deze, aan het begin van dit jaar, verworven activiteit.

PROFIEL INNOCONCEPTS

InnoConcepts is een marketingorganisatie die mondiaal een commerciële brug slaat tussen productinnovatie en markt.
Daarin ligt ook een belangrijk onderscheid met derden, die vaak alleen kapitaal verstrekken maar geen commerciële slagkracht (kunnen) bieden. InnoConcepts neemt vindingen van derden over c.q. neemt "hands on" meerderheidsbelangen in innovatieve ondernemingen, waarbij zij samen met de oorspronkelijke initiatiefnemers het management ter hand neemt, en in feite in toenemende mate als "incubator" optreedt.
InnoConcepts heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten en Canada.
In Japan heeft zij een partnership met een lokale partij. Distributie en licensering van haar producten vindt plaats naar meer dan 25 landen.

VOOR MEER INFORMATIE:

InnoConcepts N.V.
Dhr. P. Pruijssers, Financieel Directeur
Tel.: 010-2884300
Fax: 010-2884315

Citigate First Financial B.V., Assumburg 152a, 1071 GC Amsterdam Telephone ++ 31 (0)20 575 40 28, fax ++ 31 (0)20 575 40 20, E-mail (ftijmstra@citigateff.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie