Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concert Iced Earth in 013 Tilburg gaat niet door

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Bron: 013 Tilburg
Zoek soortgelijke berichten
013 Tilburg


7-9-2001 Iced Earth
The Choice
aanvang: 20.30 uur
Entree: f 30,00
Het concert van Iced Earth op vrijdag 7 september gaat niet door. De band heeft ervoor gekozen om het voorprogramma te doen van Judas Priest tijdens hun Amerikaanse tour. Een schriftelijke verklaring van de band wordt nog deze week verwacht. Ook deze week moet er meer duidelijkheid komen over een vervangende datum. Zoals het er nu naar uitziet wordt dat waarschijnlijk vrijdag 16 november. Zodra een definitieve datum bekend is zal dat op de 013 website bekend gemaakt worden. Gekochte kaarten blijven natuurlijk geldig.

Iced Earth is zo'n band die continu in ontwikkeling blijft. Op het binnenkort te verschijnen album 'Horror Show' laat de band van gitarist Jon Schaffer en co een orkestrale metal horen om u tegen te zeggen. De band uit Tampa, Florida klinkt eerlijk, hard en virtuoos. De stem van Matthew Barlow en het ritmetandem, bassist James MacDonough en drummer Richard Christy (ex-Death en ex-Control Denied), maken van Iced Earth een van de beste metalbands. Mede door de vakkundige songschrijverschap van Schaffer kan Iced Earth zich meten aan Savatage en Nevermore.

More? Check www.013web.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie