Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Oost-Vlaanderen en gemeenschapsonderwijs

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Beste

De provincie Oost-Vlaanderen en het gemeenschapsonderwijs gaan samenwerken wat de centra voor volwassenenonderwijs (CVO) betreft.

Op dinsdag 11 september vindt de plechtige ondertekening plaats van het samenwerkingsakkoord tussen het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen en de inrichtende machten van het gemeenschapsonderwijs in de provincie Oost-Vlaanderen.
De heer Yvan Verleyen, gedeputeerde voor Onderwijs, en de heer Peter Steenhaut, voorzitter van het Gemeenschapsonderwijs, zullen een toespraak houden.

Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen en het Gemeenschapsonderwijs nodigen u uit voor deze plechtigheid. Meer informatie over de plechtigheid vindt u als attachment bij dit bericht gevoegd. Ook een lijst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie