Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplan Utrechtseweg in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Bestemmingsplan Utrechtseweg
Het College van Burgemeester en wethouders heeft besloten het bestemmingsplan `Utrechtseweg' ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad van 10 oktober. Maar eerst zal de commissie Stad zich nog op 18 september over het voorstel uitspreken.
Degenen die een zienswijze hebben gericht aan de gemeente worden tijdens de commissiebijeenkomst in de gelegenheid gesteld hun zienswijze toe te lichten. De commissie zal zich vervolgens uitspreken over het bestemmingsplan.
Het ontwerp-bestemmingsplan is op meerdere punten aangepast en zal in deze gewijzigde vorm aan de raad worden voorgesteld ter vaststelling. Nadat de gemeenteraad het definitieve bestemmingsplan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie