Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Henk Westbroek haalt uit naar de politiek in Onlijn.nl

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht: Henk Westbroek haalt uit naar de politiek in Onlijn.nl

Nijmegen 30 augustus: In het opinie-e-magazine Onlijn.nl verschijnt maandelijks een uitgebreid interview met een markante persoonlijkheid. In de editie die volgende week vrijdag (7 september) verschijnt is onder andere een interview opgenomen met Henk Westbroek, de grote man achter Leefbaar Nederland. Omdat Westbroek in het gesprek de actuele politieke gebeurtenissen evenals de politieke journalistiek op opmerkelijke wijze becommentarieert, stelt Onlijn.nl deze week al een preview van het gesprek aan de journalistiek ter beschikking.

Quotes:
"Ik vind het ook belachelijk dat Kok namens ons excuses aanbiedt aan de Indonesische regering. De arrogantie!"
"Nu lees ik weer in de krant dat Pim Fortuyn en ik lang overlegd hebben over zijn eventueel lijsttrekkerschap (...)Ik heb hem wel eens op TV gezien, het leek me wel een leuke vileine nicht."
"Het burgemeesterschap is een afwerkplaats van mislukte politici" "Ik hoef toch in mijn vakantie niet op te houden politiek te bedrijven? Dat deed Tara Singh Varma ook niet."
"Van politiek wordt je niet gelukkig."
"Ik heb (...) een enkele keer netjes GroenLinks gestemd toen ik nog niet wist hoe rechts ze eigenlijk waren.
Klik hier voor de preview: www.onlijn.nl/preview

Verder in Onlijn.nl op 7 september o.a. Interview Jeroen Bosch (Alt0169).

Onlijn.nl, in zijn 5e jaargang, wil met deze preview de media er op te wijzen dat ook online de serieuze journalistiek in ontwikkeling is. Dit in tegenstelling tot de vele rampzalige berichten over internet en journalistiek. Onlijn heeft geloof in een toekomst voor serieuze en diepgravende journalistiek op internet.
www.onlijn.nl


- - - - -

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie