Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging persbijeenkomst proeven Lekdijk

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DIENST WEG- EN WATERBOUWKUNDE

Uitnodiging persbijeenkomst 7 september proeven Lekdijk

Het praktijkexperiment met de oude Lekdijk - door velen van u al geruime tijd met grote interesse gevolgd - nadert zijn hoogtepunt: in september vindt een uitgebreide vervormingsproef van de dijk plaats. De oude Lekdijk biedt de perfecte gelegenheid om de sterkte van een oude rivierdijk te onderzoeken. Rijkswaterstaat in samenwerking met Delft Cluster voeren de proeven uit.
Graag nodigen wij u uit voor een persbijeenkomst op vrijdag 7 september a.s. te Bergambacht.
Plaats: camping De Nes, Bergambacht
Tijd: 15.30-17.30 uur

De plaatsvervangend Directeur-Generaal van Rijkswaterstaat, de heer ir. L.H. Keijts, zal een korte inleiding houden, waarin hij de proeven plaatst in het waterbeleid 21e eeuw. De heer dr. E.W. Zwart (Dienst Weg- en Waterbouwkunde, Rijkswaterstaat) zal namens het projectteam dieper ingaan op de proeven en op de resultaten die wij verwachten. Natuurlijk heeft u de gelegenheid vragen te stellen aan de sprekers en het onderzoeksteam. Wij zullen vervolgens naar het proeventerrein gaan (op loopafstand van de camping) waar de situatie ter plekke wordt toegelicht. Na afloop bieden wij u graag nog een drankje aan.

Als u aanwezig wilt zijn bij deze bijeenkomst, zou u dan bijgevoegd antwoordformulier aan ons willen retourneren?

Antwoordformulier


0 Ja, ik ben aanwezig bij de persbijeenkomst van 7 september

0 Nee, ik ben niet aanwezig bij de persbijeenkomst, maar ontvang graag de brochure Praktijkexperiment met bezwijken oude Lekdijk

Organisatie:

Naam:

Postadres:

Fax:

Telefoon:

Email:

Graag retourneren aan: DWW, t.a.v. Ilze Rokven, fax: 015-2518402 of aanmelden per email: (i.b.rokven@dww.rws.minvenw.nl)

23 aug 01 16:21

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie