Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vleermuizen kunnen terecht in Utrechtse forten

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Vleermuizen kunnen terecht in Utrechtse forten

De gemeente sluit een bruikleenovereenkomst met de Stichting Vleermuisbescherming Utrecht over het gebruik van de Utrechtse forten als winteronderkomens voor vleermuizen. Wethouder L.J. Verhulst en dhr. E. Janssen, voorzitter van de Stichting Vleermuizenbescherming Utrecht, ondertekenen deze overeenkomst vrijdagavond 7 september op Fort Blauwkapel. De ondertekening maakt onderdeel uit van een programma met onder meer rondleidingen rondom Fort Blauwkapel met als thema 'vleermuizen'. De bijeenkomst start om 20.15 uur.

De stichting vleermuisbescherming Utrecht gaat 12 groepsschuilplaatsen, mitrailleur kazematten en kruidkamers inrichten en beheren als winteronderkomens voor vleermuizen. De 12 locaties behoren alle ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie