Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Uden

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 7-09-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

SNELHEIDSCONTROLE

Donderdagmiddag heeft de politie tussen 15.00 en 17.30 uur op de van Duerenlaan in Uden op snelheid gecontroleerd. Er reden 96 bestuurders te hard, de snelste reed 83 km. per uur.

INBRAKEN IN SCHAIJK

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Maalstoel in Schaijk. Uit de woning worden een rijbewijs, bankpasjes en een mobiele telefoon vermist. In dezelfde nacht werd ingebroken in een woning aan de Kruilier. Ook hier werd een mobiele telefoon weggenomen. Van beide woningen werd een deur geforceerd.

Ten slotte werd ingebroken in een woning aan de Udense Duizendschoonstraat. Hier kwam de dader binnen na het boren van enkele gaatjes in een kozijn. De bewoner mist een televisie, een videorecorder en diverse pasjes. Tevens nam de dader een personenauto weg. Het betrof een blauwe Volkswagen, kenteken NX-74-TY. De bijbehorende sleutels waren weggenomen uit de woning aan de Duizendschoonstraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie