Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste star sale veulenveiling Noord-Nederland succesvol

Datum nieuwsfeit: 07-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchEERSTE STAR SALE VEULENVEILING NOORD-NEDERLAND EEN SUCCES Op vrijdag 7 september jl. vond de eerste excellente KWPN veulenveiling Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland plaats in het nieuwe Fries Paarden Centrum te Drachten. Ruim 1.500 toeschouwers waren er getuigen van dat 6 KWPN tuigpaard en 41 rijpaardveulens van eigenaar veranderden. Het duurste hengstveulen (Ronaldo x Flemmingh) gefokt door de heer Collewijn uit Marum werd verkocht voor fl. 26.000,00.

De prijzen waren ronduit goed te noemen. De gemiddelde prijs voor een tuigpaardveulen kwam op een kleine fl. 4.000,00, terwijl dit voor de rijpaardveulens op fl. 12.430,00 ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie