Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid, 11.00 uur

Datum nieuwsfeit: 08-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-09-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 11.00 uur
Man met vuurwapen niet aangetroffen

AMERSFOORT - Vrijdagavond omstreeks kwart over tien kreeg de politie een melding dat op het IJsseltseveld een man zou lopen met een vuurwapen. Met kogelwerende vesten aan hebben agenten in de omgeving naar de man gezocht, maar hem niet aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Politie-agent gewond bij aanrijding

AMERSFOORT Op de kruising van de Van Randwijcklaan met de Van Linschotenstraat en de Ringweg Kruiskamp ontstond vrijdagavond omstreeks elf uur een aanrijding tussen een trekker met oplegger en een politiebusje. De trekker met oplegger gebruikte een groot deel van de weghelft voor tegemoet komend verkeer omdat hij op de kruising rechts de Van Linschotenstraat wilde inrijden. Hierbij zag hij het politiebusje dat kwam aanrijden veel te laat waardoor de twee voertuigen tegen elkaar botsten.
De bestuurder van de politiebus had pijn in zijn hoofd en rug en is voor onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Man gewond bij val van fiets

AMERSFOORT - Op de kruising van de Agaatvlinder met de Apollovlinder raakte vrijdagmiddag een 82-jarige Amersfoorter gewond. De man fietste op de genoemde kruising rechtdoor en werd ingehaald door een 38-jarige fietsster uit Amersfoort die op de kruising rechtsaf sloeg. Vermoedelijk heeft haar achterwiel het voorwiel van de fiets van de man geraakt waardoor hij uit evenwicht raakte en vervolgens is gevallen.
De man werd voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Jongen gewond bij aanrijding

AMERSFOORT - Op de Lambert Heijnricsstraat raakte vrijdagmiddag omstreeks één uur een 15-jarige jongen uit Amerfsoort gewond. De jongen fietste vanaf het Corderiuscollege de Lambert Heijnricsstraat op. Voor de 76-jarige automobiliste uit Amerfsoort kwam de jongen van rechts en had hij voorrang. Zij kon hem echter niet meer ontwijken en reed de jongen aan. Hij werd met beenletsel naar een zieknehuis vervoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie