Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar kwaliteit Doetinchem als winkelstad

Datum nieuwsfeit: 08-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Is kwaliteit van de winkelstad voldoende ?

De gemeente Doetinchem laat in nauwe samenwerking met de Doetinchemse ondernemers momenteel een onderzoek uitvoeren naar de kwaliteit van Doetinchem als winkelstad.

Is Doetinchem als winkelstad aantrekkelijk of kan het misschien beter?

Om antwoord op deze vraag te krijgen, worden bezoekers van het centrum van Doetinchem en Woonboulevard Doetinchem op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 september naar hun mening gevraagd over onder andere kwaliteit van de winkels, sfeer en bereikbaarheid. Daarnaast wordt in de loop van de maand september een telefonische enquête gehouden onder de Doetinchemse bevolking.

Adviesbureau BRO uit Vught is gevraagd om dit onderzoek uit te voeren. Mocht u binnenkort telefonisch of op de hiervoor genoemde dagen in het centrum of op de woonboulevard worden benaderd door vertegenwoordigers van BRO, dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u in het belang van het onderzoek uw medewerking wilt verlenen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie