Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding programma Verstappen op Zandvoort

Datum nieuwsfeit: 08-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Circuit Park Zandvoort

= recent gewijzigd Jos Verstappen - Zaterdag 8 September

Uitbreiding programma Verstappen op Zandvoort

6 September 2001 - Het optreden van Jos Verstappen met de Orange Arrows A22 Formule 1, zaterdag 8 september op Circuit Park Zandvoort, zal worden uitgebreid met een officiële testsessie. Naast een ronde over het circuit om elf uur en direct daarna een interview voor de toeschouwers, rijdt Verstappen om twaalf uur vijf snelle ronden over de 4,3 km lange baan en zal daarbij een aanval doen op het bestaande (demonstratie) ronderecord van Luca Badoer (1:21.568 = 190,089 km/uur). Om twee uur volgt een ereronde van de Limburger over de baan en om drie uur zal Verstappen op de start/finishstreep uitleggen wat de testsessie, die duurt van 15.20 tot 17.00 uur, zal inhouden.

Naast het optreden van Verstappen in de A22 , rijdt de AX3 Formule 1-driezitter met passagiers diverse ronden. Verder is er om 11.10 uur de kwalificatietraining van de Landis Formule Ford en om 14.10 uur de kwalificatierace van de Fly You Clio Renault Sport Cup.

Zondag 9 september worden de diverse races verreden voor de Nederlandse kampioenschappen, tijdens de Radio 538 Trophy of the Dunes.

De toegangsprijs voor zaterdag 8 september bedraagt dertig gulden.

Radio 538 Trophy of the Dunes© Copyright 2001, Circuit Park Zandvoort

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie