Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Straattheaters strijken weer neer in Wormerveer

Datum nieuwsfeit: 08-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zaanstad

De karavaan aan de Zaan komt eraan

woensdag 4 juli 2001

Straattheaters strijken weer neer in Wormerveer

Op zaterdag 8 september 2001
komt de Karavaan voor de derde maal naar het Marktplein in Wormerveer. Vele theater-, dans- en mu-ziekvoorstellingen van jeugdtheater- en multiculturele gezelschappen zijn dan weer te bewonderen. Het zijn gezelschappen die in binnen- en buitenland met veel succes optreden. De toegang is gratis.

Het wordt een echte traditie.
Met een voor Zaanstad speciaal samen-gesteld programma doet de Karavaan deze zomer weer Wormerveer aan. Hoe het programma er precies uit gaat zien, wordt medio au-gustus bekendgemaakt. De optredens beginnen om 14.00 uur. De organisatie verwacht evenals voorgaande jaren dat de straattheater-voorstellingen drukbezocht gaan worden.

Buurthuis De Lorzie op het Marktplein stelt kleedkamers beschikbaar voor de artiesten en zorgt ervoor dat ze eten en drinken krijgen. De toeschouwers kunnen bij De Lorzie een hapje of een drankje kopen. De Karavaan aan de Zaan wordt georganiseerd door de gemeente Zaanstad en de stichting Kunst en Cultuur Noord-Holland.
<< Terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie