Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CMG robot-ontwerpwedstrijd met Lego Mindstorms

Datum nieuwsfeit: 08-09-2001
Bron: CMG
Zoek soortgelijke berichten
CMG


CMG organiseert de Software Engineering League, een robot-ontwerpwedstrijd met Lego Mindstorms Robotics Invention Amstelveen, 24 augustus 2001 - CMG organiseert op 8 september 2001 de Software Engineering League, een robotontwerpwedstrijd met Lego Mindstorms Robotics Invention. De wedstrijd is bedoeld voor teams van drie personen, bestaande uit ervaren en/of beginnende ICT'ers. Er kunnen maximaal 26 teams deelnemen. Elk team krijgt de opdracht een robot te bouwen. Deze robot moet vervolgens een specifieke opdracht uitvoeren. De teams schrijven zelf de daarvoor benodigde software. De opdracht wordt pas op de dag zelf aan de deelnemende teams bekend gemaakt. CMG wil met de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie