Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Blue Diamond Award tijdens Vakbeurs Beauty Salon 2001

Datum nieuwsfeit: 08-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

W o r d j í j C u r s i s t v a n h e t J a a r 2 0 0 1 ? Schrijf je nu in voor De Blue Diamond Award!

Op zaterdag 8 september wordt tijdens de vakbeurs Beauty Salon in Utrecht opnieuw de Blue Diamond Award georganiseerd. Dit is een praktijkgerichte wedstrijd waarmee schoonheidsspecialisten-in-spe de titel Cursist van het Jaar kunnen winnen. Een bijzondere wedstrijd met aantrekkelijke prijzen!

De wedstrijd om de Blue Diamond Award bestaat uit een theoriegedeelte, een praktische toets en een finaleronde. Het theoriegedeelte bestaat uit multiple choice-vragen naar aanleiding van praktijkcases. Hiermee wordt getoetst of de deelnemers de theoretische kennis uit hun opleiding ook in de praktijk weten toe te passen. Negen deelnemers met het hoogste aantal totaalpunten voor theorie en praktijk leggen tenslotte nog een finaletoets af, die een deelbehandeling uit de praktijk omvat.

Voor de winnaar is er, naast de Blue Diamond-wisseltrofee, een geldprijs vanf. 750,- een beker en een dagje beautyfarm; de tweede en derde prijs bestaan uit geldprijzen van respectievelijk f 500,- enf 250,-, een beker en een luxueus beauty-arrangement. Bovendien krijgen de scholen waar de winnaars vandaan komen eveneens een speciale oorkonde.

Doe mee!

Iedereen die dit jaar eindexamen doet aan de opleiding tot schoonheidsspecialist kan meedoen aan deze wedstrijd. Leerlingen kunnen zich vanaf nu rechtstreeks aanmelden voor deelname. Folders met een aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij de erkende scholen, bij de redactie van Esthéticienne (tel. 020-6916666) en bij KOC NEDERLAND, telefoonnummer 030-6071000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie