Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Traditionele triathlonwedstrijd in Bodegraven

Datum nieuwsfeit: 08-09-2001
Bron: Gemeente Bodegraven
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bodegraven

Eerste FIETSPAD tweewielers Triathlon

Op zaterdag 8 september aanstaande organiseert de Stichting Triathlon Bodegraven (S.T.B.) haar traditionele triathlonwedstrijd, een sportieve inwijding van de festiviteiten rondom de Najaarsmarkt van dit jaar.

Deze editie van het jaarlijks terugkerend evenement zal een extra dimensie krijgen. Het bestuur heeft een overeenkomst kunnen sluiten met de rijwiel-speciaalzaak FIETSPAD tweewielers, gevestigd aan de Vrije Nesse te Bodegraven, met betrekking tot sponsoring van het evenement. Behalve zichtbare reclame-uitingen en een opblaasbare finishboog, in samenwerking met de fabrikant Gazelle, waar FIETSPAD dealer van is, zal het Najaarsevenement vanaf dit jaar verder gaan onder de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie