Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cultuurprom: start culturele seizoen Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 08-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Cultuurprom: dé start van het Capelse culturele seizoen

Op 8 september begint het Capelse culturele seizoen. Naast Open Monumentendag en de Kunstmarkt, is dit de dag van de Cultuurprom. De Cultuurprom, de Capelse variant op de Uitmarkt, wordt om 13.00 uur geopend door burgemeester J.J. van Doorne. Tot 17.00 uur kunt u op het Stadsplein genieten van een gevarieerd aanbod van culturele activiteiten.

Zo zijn er optredens van onder andere een Djembé slagwerkgroep, theatergroep Salvo, cabaretier Arie Vuijk en zangeres M. Diva. Ook de leerlingen van de Muziekschool laten van zich horen. Stichting Jongerenwerk verzorgt een programma voor de jeugd.

Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u op de looproute tussen het Stadsplein en de Kunstmarkt (Reigerlaan en Kerklaan) genieten van allerlei voorstellingen. U kunt luisteren naar een variëteit aan muziek en liefhebbers van verhalen kunnen terecht bij de voorleestenten. Om 16.00 uur is de presentatie van de nieuwe Cultuurgids op het podium van het Stadsplein. Wethouder Cultuur, René Binnendijk, neemt het eerste exemplaar van de gids in ontvangst. De Cultuurprom eindigt om 17.00 uur met een muzikale afsluiting op het Stadsplein.

Voor meer informatie over de Cultuurprom en het programma kunt u surfen naar www.cultuurpromenade.nl, of bellen met het Cultureel Informatie Centrum, 010-4586206.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie