Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hans van Willigenburg presentator bij Radio Noord-Holland

Datum nieuwsfeit: 09-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
vrijdag 7 september 2001

HANS VAN WILLIGENBURG PRESENTATOR BIJ RADIO NOORD-HOLLAND

Met ingang van de nieuwe winterprogrammering (1 oktober 2001) presenteert Hans van Willigenburg het populaire radioprogramma 'De Hulplijn'. Iedere werkdag van 2 tot 4 uur brengt Van Willigenburg vraag en aanbod van de meest uiteenlopende zaken en diensten bij elkaar. De luisteraar speelt de hoofdrol in dit radio-programma.

Radio maken is de grote passie van de in Noord-Holland geboren en getogen Hans van Willigenburg, in de tijd na zijn middelbare school en militaire dienst begon hij zijn werkzaamheden als radio-omroeper bij de KRO. Hij kreeg al snel eigen populaire programma's, zoals 'In antwoord op uw schrijven', 'Muziek a gogo', 'Van twaalf tot twee' en later 'Adres onbekend'. In zijn televisiecarrière is Hans van Willigenburg natuurlijk enorm populair geworden met o.a. 'Klassewerk' en 'Koffietijd'. Verder heeft hij theatertournees gemaakt met de musicalproducties 'Follies on Broadway' en 'Hollywood Follies'. Hij speelde enkele jaren geleden de hoofdrol in het toneelstuk 'Stepping Out'. Ook heeft Hans van Willigenburg de hoge Franse onderscheiding 'Chevalier des Arts et Lettres' ontvangen voor het voortdurend promoten van de Franse taal en cultuur in Nederland.

RTV Noord-Holland is verheugd om Hans van Willigenburg in haar gelederen te verwelkomen en is er zeker van dat de komst van Van Willigenburg RTV Noord-Holland op alle gelederen zal versterken.

Vrijdag 7 september 2001
Voor meer informatie: RTV Noord-Holland,
afdeling PR & Promotie, Harold IJskes, 020-8 505 505

Voor exacte informatie over de uitzendmomenten van RTV Noord-Holland zie www.rtvnh.nl.

 
RTV Noord-Holland      e-mail: (info@rtvnh.nl) 
Sloterkade 133       internet: www.rtvnh.nl 
1058 HM Amsterdam 
Tel.: 020 - 8 50 50 50 
Fax: 020 - 8 50 58 50 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie