Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MTC Motovatie organiseert opnieuw gezellige toertocht

Datum nieuwsfeit: 09-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zondag 9 september 2001, motortoerrit over 200 kilometer.

MTC Motovatie organiseert opnieuw gezellige toertocht.

Zondag 9 september aanstaande organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen opnieuw een motortoertocht. De rit is deze keer bijna 200 kilometer lang en brengt de enthousiaste motorrijder langs een aantal mooie plaatsen in één van de groenste gedeeltes van ons land.

Onder het motto "Natuurlijk Nederland!" worden ook deze keer weer uitdagende wegen aangedaan. Vanaf het beginpunt gaat de route via de uitlopers van het Gooi richting Renswoude, Driebergen en Culemborg. Om daarna langs de Lage Vuursche en Loosdrecht weer terug te keren in Amstelveen.

Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er worden gestart. Vanaf 10.00 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn, om samen de rit mee te rijden. Deelname is mogelijk vanaf f 10,00 per persoon. Een ieder is welkom in het clubgebouw van MTC Motovatie op Sportpark NFC aan de Sportlaan-West te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer clubgebouw: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft dit jaar de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:

Ben Padberg: 020 - 697 70 09

Ilja v/d Liet: 020 - 632 60 00

Ferry v/d Meij: 020 - 497 64 20

Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in ons clubgebouw te Amstelveen aan de Sportlaan-West op Sportpark NFC.

Amstelveen, 30 augustus 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie