Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud tijdschrift Paard & Rijtuig nr.21

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Paard & Rijtuig nr.21: traditie en competitie.

10-09-2001

Het augustusnummer van Paard & Rijtuig bevat een overzicht van de belangrijkste wedstrijden voor traditiemenners en wedstrijdrijders. Onder de rubriek traditie vindt u in de eerste plaats een uitgebreid verslag met vele foto's van La Route de Lorraine. Ook in Zottegem en Berlaar werd mooi authentiek gerij voorgereden. Ook daarvan vindt u de nodige reportages.
Het wedstrijdseizoen draaide verder met wedstrijden in België en buitenland. Wij waren er ondermeer bij in Clermont, Beekbergen, Linden en Vollezele om u op de hoogte te houden van wat er op deze wedstrijden te beleven viel.

Op het het vlak van restauratie, leest u de ervaringen van Antoon Vermeulen met een ralli car. Van dezelfde auteur verscheen het vierde deel van zijn reeks etymologie over de benamingen van rijtuigen. Santje Udema neemt in dit nummer afscheid van onze lezers met het slot van haar reisverhaal.

Verder vindt u in dit nummer weer een zoekpagina en de klassieke agenda's met alle plaatsen en data waar in België en buitenland menevenementen plaatsvinden. Het augustusnummer van Paard & Rijtuig staat weer boordevol informatie en lectuur voor iedereen die van aangespannen rijden houdt!

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 14 NLG op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 200 BEF per los nummer, te storten op bankrek. nr. 230-0098230-86.
Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 30 EUR voor abonnees in België en 36 EUR voor abonnees in Nederland. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van bovenvermelde rekeningen.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Leopoldlaan 1,
B-3900 Overpelt
België

Tel. +32 (0)11/66 41 04
Fax +32 (0)11/64 53 73

(paardrijtuig@pi.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie