Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Frans Molenaar: 'Belangstelling voor bont groter dan ooit'

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MEDIAWAVES

Frans Molenaar: 'Belangstelling voor bont groter dan ooit'

Persverklaring naar aanleiding van kleine demonstratie bij modeshow, maandag 10 september 2001

Frans Molenaar: Belangstelling voor bont groter dan ooit

In een reactie op een kleine demonstratie bij zijn modeshow van vanavond laat Frans Molenaar weten dat de belangstelling voor bont groter is dan ooit. Tijdens de presentatie van zijn wintercollectie 2001-2002 zijn dan ook volop bontcreaties te zien. Hiermee past de couturier niet alleen in de grote rij buitenlandse collega's, maar voldoet daarmee ook aan de wens van zijn Nederlandse cliënten. Uit zijn vorige collectie waren de creaties waarin bont was verwerkt als eerste verkocht.

Frans Molenaar: ''Als kunstenaar ben ik van mening dat bont en couture onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Niets imiteert de uitstraling en het gevoel van echt bont. Ik ben het daarom altijd blijven gebruiken en het verheugt mij dat zoveel modebewuste vrouwen én mannen ook die keuze weer maken. Natuurlijk sluit ik daarbij niet mijn ogen voor sommigen die daar anders over denken. Maar voor mij betekent ja tegen een hamburger en nee tegen bont, willekeur. Alle individuele burgers die in het verleden de moeite hebben genomen mij te schrijven heb ik geantwoord met een uitgebreide brief waarin ik mij visie op het gebruik van bont uitleg. Op die manier bouw je aan een dialoog en een betere kennis van de wederzijdse argumenten. Ik vraag mij wel eens af of zij die alleen maar het spandoek pakken daar eigenlijk wel op zitten te wachten''

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie