Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ABU organiseert Nationale Flexwerkdag

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ABU

ABU organiseert de Nationale Flexwerkdag op 10 september 2001(07-03-2001)

De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) organiseert op 10 september 2001 de eerste Nationale Flexwerkdag. De Nationale Flexwerkdag is een nieuw concept waarbij beleidbepalers uit de top van Nederland worden uitgenodigd voor een korte individuele 'snuffelstage' in de uitzendbranche. Aansluitend worden de 'stagiaires' en de vertegenwoordigers van de uitzendbranche toegesproken door de heer dr. W.A.F.G. Vermeend, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, over de hedendaagse grote veranderingen op de arbeidsmarkt.

Tijdens de Nationale Flexwerkdag openen ABU-ondernemingen in heel Nederland hun deuren voor vooraanstaande politici, ambtenaren, vertegenwoordigers van brancheorganisaties, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie