Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland: bromfietser onderuit in Almere

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 10-09-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafafdeling Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Eenzijdig ongeval bromfiets
ALMERE Een 16-jarig meisje uit Almere is zondagmiddag op een fietspad in het verlengde van de Zwolleweg licht gewond geraakt nadat ze met haar bromfiets onderuit was gegaan. Ze verloor vermoedelijk door natheid in een bocht de macht over het stuur en reed tegen een lantaarnpaal. Ambulancepersoneel heeft haar met pijn in haar nek overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Zware mishandeling
ALMERE De 38-jarige uitbater van een koffiehuis aan de J.G. Suurhoffstraat is zondagmiddag slachtoffer geworden van zware mishandeling. Een klant weigerde zijn drankjes te betalen en gaf de uitbater een aantal klappen. Twee andere klanten gingen de uitbater ook te lijf. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, was het drietal al verdwenen. De uitbater is voor behandeling overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Doorrijden na aanrijding
ALMERE Zondagavond is een 10-jarig jongetje uit Almere gewond geraakt nadat hij was aangereden door een scooter. Het jongetje was aan het spelen op de Bosgouw toen hij door een scooter die met hoge snelheid aan kwam rijden werd geraakt. De scooter is zonder zich te bekommeren om het slachtoffer doorgereden. Het jongetje is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Controle sluipverkeer
ZEEWOLDE De politie heeft maandagochtend vroeg 14 automobilisten bekeurd. Ze maakten gebruik van het Ganzenpad terwijl deze is afgesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie