Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afscheid wethouder Welzijn gemeente Heumen

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Heumen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heumen

10-09-2001

Ontspannen afscheid van John Arts

"We hadden liever volgend jaar afscheid genomen na een reguliere zittingsperiode". Met die woorden gaf burgemeester Grienberger aardig aan hoezeer het gemeentebestuur de politieke verwikkelingen die leidden tot het terugtreden van wethouder John Arts, betreurt. Toch viel er op de afscheidsreceptie vorige week vrijdag weinig politieke spanning te bespeuren. En zo wilde het ex-collegelid het ook. Arts stond als wethouder Welzijn met twee benen in het verenigingsleven en de vertegenwoordigers daarvan waren in groten getale aanwezig om hem uit te zwaaien. John en zijn vrouw Betsy namen de huldeblijken stralend in ontvangst.
Harmonie "Luctor et Emergo" had er, volgens haar voorzitter Joop van der Voort, zelfs haar eigen regels voor opzij gezet. Die voorzagen niet in een serenade bij zo'n gelegenheid, maar toch was het korps met graagte uitgerukt. Tot bijzonder genoegen van Arts bleek tenslotte ook "Broeder Leonardo" bereid zijn cabarateske kijk op de scheidende wethouder - wiens proletarische omhelzing hij wel zou missen - te geven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie