Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-09-2001

Politieberichten district Lekstroom 8.50 uur
Auto in sloot

LOPIK- Een personenauto is zondagavond 9 september op de provinciale weg N 204 in de slip geraakt en in de sloot terechtgekomen. De twee inzittenden konden op eigen kracht het voertuig uit komen. De 28-jarige automobiliste uit Utrecht reed vanuit Schoonhoven richting Lopik over de N 204. Toen de bestuurder van de auto die voor haar reed plotseling uitweek naar links om een kat te ontwijken, stuurde zij als reactie ook naar links. Bij het corrigeren raakte de auto in de slip, tolde het fietspad over en belandde vervolgens in de sloot. Zowel de bestuurster als haar passagier hadden geen letsel. De auto is uit de sloot getakeld.

Rijden onder invloed

NIEUWEGEIN Op de Hamelweide is maandagmorgen rond vier uur een 32-jarige automobilist aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man had een promillage van 1,4 alcohol in zijn lichaam. De bestuurder kreeg een rijverbod van zes uur en zijn rijbewijs is ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie