Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aladdin's HASP krijgt Microsoft's WHQL-certificatie

ALADDIN'S HASP KRIJGT MICROSOFT'S WHQL CERTIFICATIE

Tel Aviv/IJsselstein, 10 september 2001, Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN) heeft heden aangekondigd dat haar op USB gebaseerde HASP-drivers voor HASP, MemoHASP en NetHASP softwarebeveiligingsoplossingen Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL) certificatie hebben verkregen.

Aladdin's HASP-drivers en HASP-USB-hardwaresleutels voldoen aan de strenge normen voor het werken met de Windows 2000-, ME- en 98-besturingssystemen en dienen als vertrouwde en beproefde componenten van de HASP-softwarebeveiligingsoplossing voor ISV's en softwareontwikkelaars. Met de HASP drivers is communicatie mogelijk tussen de beschermde applicatie en de actuele HASP-hardwaresleutel.

"Aladdin's HASP-systeem biedt ontwikkelaars een ongekend niveau van veiligheid en gemak, met een sterke klantondersteuning en hardwarebetrouwbaarheid," zei Peter van Ruiten, algemeen directeur van de Benelux-vestiging van Aladdin Knowledge Systems. "Het verkrijgen van Microsoft's WHQL-certificatie bewijst Aladdin's betrokkenheid bij het maken van software-beveiligingsoplossingen die een maximum aan functionaliteit en volledige interoperationaliteit met Windows 2000-, ME- en 98-besturingssystemen bieden."

HASP Softwarebeveiliggingssysteem HASP (Hardware Against Software Piracy) is een op hardware gebaseerd beveiligingssysteem dat software beschermt tegen piraterij en illegaal gebruik door ongeautoriseerde toegang en uitvoering van de beschermde software te voorkomen. HASP4 is de volgende generatie van Aladdin's HASP-systeem, en helpt softwareontwikkelaars de opbrengsten te verhogen door op de naleving van licentieovereenkomsten toe te zien en levert flexibele verkoopmodellen zoals:
· Qua tijd beperkte demo's
· Gemeenschappelijke of variabele licenties
· Remote updaten van softwaremodules
De nieuwe HASP4 is gemakkelijk te implementeren en eenvoudig te gebruiken, met veel op wizard gebaseerde utilities en stap-voor-stap documentatie. HASP4 heeft ook on-chip versleuteling, een moderne Envelope Utility, alsmede een remote updatingsysteem met volledige Win32 API-integratie. Bezoek voor meer informatie Aladdin's Web site op www.ealaddin.com/hasp/.

Over Aladdin Knowledge Systems Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN) is opgericht in 1985, en heeft in de 15 jaar sindsdien een gestage groei doorgemaakt met constante inkomsten. Dit succes is zowel het resultaat van de geëngageerdheid van het bedrijf om tegemoet te komen aan de behoeften van softwareontwikkelaars en Internet-beveiligingsprofessionals, als van een solide historie van succesvolle fusies en acquisities.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie