Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 10-09-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 13.40 uur) Maandag 10 september 2001

Maastricht, rijden onder invloed:
Op zondag 9 september 2001 is tegen drie automobilisten na het veroorzaken van een verkeersongeval proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed.
Zondagmiddag omstreeks 14.45 uur reed een 36 jarige inwoner van het Poolse Rvnowo op de Boekvinkstraat te Maastricht tegen een woning aan. De gewaarschuwde politie stelde vast dat de bestuurder zwaar onder invloed was van alcoholische dranken. Hij werd meegenomen naar het politiebureau alwaar de ademanalyse een alcoholpromillage uitwees van 2.6, een meer dan zesvoudige ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie