Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: district Sittard

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Sittard 10-09-2001 Politieberichten district Sittard (JvK/15.00uur)

Roosteren, inbraak
In de loop van zondagavond werd ingebroken in een woning aan de Lage Bongerd in Roosteren. Een achterdeur werd opengebroken om binnen te komen. Vanaf een slaapkamer verdween een computer, enkele sieraden en een lederen jas.

Geleen, passagiers vernielen taxi
De politie van Geleen heeft twee passagiers van een taxi bekeurd omdat zij de bestuurder mishandelden en een deuk in de taxi schopten. Het tweetal, een 53-jarige man en een 49-jarige vrouw uit Munstergeleen, waren omstreeks 22.45 uur in Geleen ingestapt. Tegen de voorschriften in stak de vrouw in de auto een sigaret op. Ook toen de chauffeur hier iets over zei maakte de vrouw de sigaret niet uit hetgeen voor de taxichauffeur reden was om zijn auto op de Beekhoverstraat aan de kant te zetten en de rit te beëindigen. Buiten de taxi onstond vervolgens een handgemeen tussen de man en de chauffeur. De vrouw vergreep zich ondertussen aan de taxi en schopte een deuk in een portier. Het tweetal werd door de politie meegenomen naar het politiebureau in Sittard waar vervolgens proces-verbaal werd opgemaakt.

Geleen, man vernielt auto.
Onder het oog van surveillerende politieagenten trapte een 31-jarige inwoner van Elsloo zondagavond omstreeks 23.15 uur op de Markt in Geleen zonder dat daartoe aanleiding bestond een deuk in een passerende personenauto. De man werd meteen gearresteerd en ingesloten.

Geleen, verboden wapenbezit.
De politie van Geleen heeft zondagavond omstreeks 22.15 uur op de Ansemburgstraat een 15-jarige jongen uit Sittard aangehouden wegens verboden wapenbezit en bedreiging. De jongen wilde de scooter van een 17-jarige jongeman uit Heerlen afnemen en maakte daarbij gebruik van een imitatiepistool dat niet van echt te onderscheiden viel. Passanten zagen dat en waarschuwden enkele in de buurt surveillerende politieagenten die de jongen vervolgens aanhielden en overbrachten naar het politiebureau.

Sittard, etalagekraak.
Onbekenden hebben zondag de etalageruit van een aan de Dempseystraat gelegen drogisterij met een straatklinker ingegooid om in de winkel te komen. Uit de winkel werden diverse goederen gestolen echter is nog niet bekend welke dat precies zijn geweest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie