Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderingen gemeente Den Helder

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 36

maandag 10 september: adviesraad ouderenbeleid, aanvang 13.30 uur in kamer 0.06. Op de agenda staat on der meer de viering van de "Dag van de Ouderen 2001" en het symposium oudereneducatie.

maandag 10 september: commissie Welzijn & Cultuur; Op de agenda staat onder meer het beleidsplan Reddingsbrigade Den Helder en Walkanten Koopvaardersbinnenhaven.

maandag 10 september: Jongerenadviesraad (JAR), aanvang 21.00 uur in kamer 1.54. Op de agenda staat onder meer de evaluatie van het scholenfeest, de participatie van de JAR in de nationale jeugdraad en de samenwerking met internetplaza.

donderdag 13 september: commissie Economische Zaken. De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: september 07, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie