Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Nuth steeds meer online

Datum nieuwsfeit: 10-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nuth
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nuth


GEMEENTE NUTH STEEDS MEER 'ON LINE'

Zoals bekend is de gemeente Nuth al een aantal maanden on-line. Via de gemeentelijk site www.nuth.nl is onze gemeente vanaf iedere plek van onze aardbol snel bereikbaar.

In de afgelopen maanden is de site verder uitgebouwd en is de hoeveelheid informatie via internet sterk uitgebreid. Maar we gaan verder. Zo kunt u thans de complete begroting 2002, zoals deze aan de gemeenteraad is aangeboden, via internet raadplegen en zo u wilt uitprinten.

Zodra de raadsfracties hun algemene beschouwingen hebben ingeleverd zult u ook die via www.nuth.nl thuis kunnen lezen. Uiteraard worden de antwoorden van het college daar ook aantoegevoegd zodra deze antwoorden beschikbaar zijn.

Medio oktober wordt de hoeveelheid informatie nog verder uitgebreid wanneer het Raadsinformatiesysteem functioneel wordt. Dit systeem, waaraan de 8 Parkstad Limburg-gemeenten deelnemen stelt u in staat via internet alle stukken van gemeenteraad en commissies te raadplegen. De gemeente Nuth heeft voor de ontwikkeling van dit project als pilotgemeente gefungeerd en heeft daardoor een belangrijke bijdrage kunnen leveren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie