Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote schoonmaakactie in Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 11-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

ersbericht
Grote schoonmaakactie

Rijswijk, 10 september 2001

De gemeente Rijswijk organiseert op dinsdag 11 september van 13.00 uur tot 16.00 uur samen met speeltuinvereniging "Te Werve Tuin", Idenburglaan 58a een grote schoonmaakactie. Om 14.00 uur maakt wethouder Vermeer (van o.a. beheer openbare ruimte, groen- en speelvoorzieningen) zijn opwachting.
De vereniging Te Werve Tuin heeft o.a. de Rehobothschool betrokken bij de schoonmaakactie. Voor alle kinderen die meehelpen zijn er prijsjes te winnen, onder andere voor wie het meeste zwerfvuil ophaalt.

De veegdienst van het wijkbureau van de afdeling Beheer Openbare Ruimte (dienst Grondgebiedzaken) ondersteunt deze actie door de inzet van een veegwagen en het uitlenen van bezems en papierknijpers. Het reinigingsbedrijf Avalex is aanwezig met een vuilniswagen. Deze actie is een gevolg van de uitnodiging die het wijkbureau eerder dit jaar deed uitgaan aan alle bewonersverenigingen en wijkcentra om meer aandacht te geven aan de zorg voor de openbare ruimte in hun buurt.Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2001 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie